Nerds and Words

Ocolul pământului în 30 de titluri

Cărți cu dor de ducă (Infografic)

Există în fiecare dintre noi pofta asta nebună de a colinda lumea-n lung și-n lat, de a experimenta cât mai mult, de a cuprinde totul cu privirea. De a ne întipări în minte și-n suflet momente, experiențe și bucăți din culturi diferite.

 

Însă decât să ne facem sânge rău că nu putem umbla în voie, mai bine ne-am gândi cum altfel am putea descoperi lumea.

 

Așa că azi vă propunem un altfel de ghid de călătorie: unul făcut numai și numai din cărți. Cărți din jurul lumii, care să vă ajute să explorați fiecare țară din unghiuri nebănuite. Cărți cu dor de ducă și poftă de viață, cărți profund revelatoare, care opresc timpul în loc pentru ca noi să ajungem cu ochii minții acolo unde nu putem ajunge fizic (deocamdată).

 

Vă invităm să facem împreună ocolul pământului în 30 (și ceva) de titluri. O călătorie din care vom ieși mai bogați și mai empatici și care ne va transpune în pielea personajelor, aducând-ne fiecare colț al lumii la picioare. Lectură plăcută!

 

Ocolul pământului în 30 de cărți - Infografic

 

Curioasă și minuțioasă, Irina s-a îndrăgostit de comunicare și publicitate după 3 ani luni de științe politice. Îi plac Eugeniile, fotografia și pereții colorați ai Bucureștiului, a căror cronică o ține pe Instagram. Se consideră mai degrabă „storyteller” decât „content writer”, iar brandingul și psihologia consumatorului îi aprind întotdeauna „beculețele”. Când nu scrie, citește. Când nu citește, scrie. Are câte o memă sau o melodie potrivite pentru fiecare context și stare de spirit. Crede în puterea cuvintelor de a schimba lumea.