Image Alt

Texte de blog & SEO

 /  / Texte de blog & SEO

Blogul poate genera vizite și are capacitate de monetizare în momentul în care conținutul este relevant, interactiv și constant.

Articolele de blog se scriu cu o constanță anume, pentru a fi posibilă nu doar creșterea numărului de followeri, ci mai ales păstrarea publicului care te citește.

Textele din blogul website-ului tău trebuie să aibă o abordare aparte, să se distingă de restul conținutului website-ului. De asemenea, trebuie să se alinieze la domeniul de activitate al business-ului tău și trebuie să conțină informații relevante și de actualitate. Conținutul unui blog este, de cele mai multe ori, perceput drept o extensie a website-ului tău, locul în care utilizatorii pot identifica informații suplimentare, noutăți legate de domeniul de activitate al firmei.

SEO on Page

Greșeala pe care majoritatea clienților noștri o făceau înainte să apeleze la serviciile Nerds & Words ține de faptul că nu se preocupau de reindexarea paginilor de blog.

Chiar dacă se ocupau de adăugarea de conținut nou în website (ceea ce este recomandat – Google apreciază website-urile care generează conținut fresh), faptul că nu acordau atenție procesului de optimizare a paginilor noi de blog din punct de vedere SEO și nu reindexau website-ul nu îi ajutau în creșterea vizitelor organice.

De ce? Este simplu. Google nu poate ști că website-ului tău i-a fost adăugată pagină nouă decât dacă îi spui acest lucru. Și nu îi poți spune pur și simplu. Trebuie să vorbești pe limba lui, adică să adaugi fiecărei pagini noi de blog un titlu reprezentativ pentru conținutul din pagină, o descriere a conținutului în cauză, să definești câte un titlu și o descriere pentru fiecare poză adăugată articolului din blog. Apoi, să te asiguri că pagina este adăugată în sitemap-ul website-ului. Sitemap pe care îl prezinți lui Google prin intermediul platformei Google Search Console.

Relația dintre conținutul unui website și optimizările SEO este sfântă

Există reguli SEO care trebuie respectate pentru a fi indexat corespunzător de către Google și pentru ca website-ul sau blog-ul tău să crească sănătos, încet, dar sigur, în pozițiile organice Google. Gândește-te: alături de câți competitori faci eforturi să fii poziționat în rezultatele organice din prima pagina Google? Și sunt, în medie, doar 9 poziții disponibile.

Zilnic, se scriu mii de articole despre cum să optimizezi conținutul blogului. Așadar, nu lipsa surselor de informare determină companiile să apeleze la specialiști, ci timpul. Timpul necesar pentru a filtra informația, a o înțelege și a învăța din ea, spre beneficiul tuturor celor implicați în proiect.

Cu cât conținutul website-ului tău este mai bine văzut de Google, cu atât te poziționezi mai bine. Iar cu cât reușești să ocupi o poziție fruntașă în rândul competitorilor tăi, cu atât te accesează mai mulți utilizatori, respectiv clienți. Cu cât ai mai multe accesări, cu atât mai mult Google va considera că oferi conținut de calitate pentru utilizatorii săi și te va ajuta să crești și mai mult în poziție.

Secretul unei postări (sau al unui text, în general) este acela de a găsi mixul potrivit între copywriting de calitate și conținut relevant pentru Google. Avem mixul, hai să-ți povestim despre el!

Group-1116

Omni au ajutat zeci de companii de renume (Orange, Avon, WWF, Samsung, Whirlpool) să ia decizii mai bune prin optimizarea călătoriei consumatorului. Noi i-am ajutat cu articole de blog complexe, relevante, bine documentate și optimizate.

mediteranea_logo3

Scriem și rescriem la blogul acestui client grozav. Și ne-am molipsit și noi cu pasiunea lor pentru alimente sănătoase și gustoase. Aduse dintr-o Grecie aproape mitică, produsele Mediteranea Gourmet sunt apogeul conceptului de mâncare BIO.

Scrie-ne un mesaj cu nevoile tale și revenim rapid cu sfaturi și o ofertă