Image Alt

Servicii

Încercăm să înțelegem cât mai bine industria, businessul și proiectele clienților noștri. Iar produsul final, fie că e un text, fie că e planul editorial al unui blog de companie, reflectă întocmai acest efort de înțelegere din partea noastră. Oferim servicii de conținut scris, dar cu bătaie lungă

Audit & copywriting de site

Îți scanăm site-ul, îl citim cu voce tare de câteva ori, îl bârfim între noi un pic, îți punem o sută de întrebări, bifăm partea de research și apoi ți-l rescriem.

Sau, dacă site-ul încă nu există, cu atât mai bine. Lucrăm de la zero, stabilim tone of voice-ul, venim cu variante de conținut.

Newsletters & email marketing

Oamenii încă vând și cumpără ca urmare a mesajelor scrise corect și trimise pe email. Iar newsletterele, de business sau de informare, te pot ajuta să vinzi mai bine.

Nerds & Words e o agenție care disprețuiește spamul aproape la fel de mult ca frigul, așa că suntem deciși să scriem corect, targetat și cu o doză mare de bun-simț. Scopul este să comunicăm inteligent și la țintă.

Social media & campanii de comunicare

Dacă arunci o pietricică pe Magheru, imposibil să nu nimerești doi experți social media. Sunt mulți, dar și Facebookul e mare. Noi nu avem pretenția că suntem o agenție de experți.

Avem, însă, la activ zeci de proiecte la finalul cărora ne-am ales cu mulțumiri, zâmbete și ocazionala sticlă de vin de Crăciun de la clienți.

Comunicate, articole de presă, advertoriale

Avem experiență în a ticlui texte de promovare pentru servicii și produse de tot felul. Nu sunt cele mai spectaculoase pârghii de comunicare, însă necesită creativitate și pot face minuni pentru un business.

Descriere de produs

O spun experții și o spune și Google: e important ca magazinele online să aibă descrieri de produs originale. Copy-paste-ul îți salvează niște timp, dar există riscul să rămâi cu prea mult timp și prea multe stocuri nevândute.

Aici intervine priceperea copywriterilor Nerds & Words, care fac descriere de produs încă de pe vremea când Black Friday-ul era pe bune la eMag. Au apelat la serviciile noastre de copywriting shopuri online de mobilă, jucării, piese auto sau haine.

Texte de blog & SEO

Postările unui blog sau textele unui site, lucrate în mod corect, aduc cititori interesați, care se pot transforma foarte ușor în cumpărători. Combinația creativitate-reguli de scriere aduce bani.

Copywriting (broșuri, roll-ups, taglines)

Nu există roluri mici, ci doar actori mici, spunea, la un moment dat, un actor care, cel mai probabil, tocmai primise un rol mic. Suntem de acord cu acest aforism, pentru că se potrivește foarte bine și muncii de copywriter: nu există cuvinte sau texte neimportante, ci doar copywriteri leneși.

Încercăm să punem originialitate și idei bune în orice paragraf, slogan sau text de promovare. Și în online, și în offline.

Proofreading

În special pentru textele mai lungi, este esențial să ai pe cineva cu experiența și priceperea necesare pentru a corecta conținutul la care ai muncit atâta timp. Lucrări de licență, white papers, documente tehnice, discursuri, studii științifice, manuale de utilizare, manuscrise.

Proofreaderii noștri au dobândit, în timp, tehnici care le permit să curețe orice material de typos, greșeli de punctuație, topică sau frazare inadecvată.

Traduceri

Colaborăm cu freelanceri excepționali, traducători cu experiență sau chiar scriitori nativi de engleză, franceză, germană, spaniolă sau italiană.

Oh, frenezia scriitorilor de conținut din ziua de azi!

Împletim online-ul cu offline-ul, serviciile de copywriting cu cele de content writing, planificarea cu scrisul și ideile între ele. Mai pe scurt, ne-am obișnuit să fim entuziasmați în fața clientului și a laptopului; și așa vrem să rămânem.

Ai văzut ceva ce-ți place?

Dă-ne binețe, cere-ne o ofertă

 Spune-ne două vorbe despre proiectul tău sau povestește-ne despre cum e vremea la tine în oraș – noi tot îți răspundem rapid la mesaj