We deliver thoroughly, on time and on brief

We get feverish with every project. Sun lights up the day time, moon lights up the night, we light up when you call our name.

We’re swift in providing our services. This way we’ve come to realize clients too are quite speedy with our invoices.

To deadlineism. With neurotic tendencies of writing and rewriting.

We do write for free every now and then. For NGOs, social & educational projects, vulnerable categories of people or cool projects.

Let’s
nerd it out!.

In 2017 we figured businesses (all businesses!) deserved proper communication for their products and services. So we set up our own shop here – Nerds & Words. A content agency where we mess around with ideas, concepts and coffees. From dusk till dawn.

On brief, from the get-go.

We are in the business of copywriting, content writing, newsletters, social media campaigns, product description, SEO tactics and all sorts of other services that can boost your sales.

Testimonials

Intotdeauna o placere sa lucram cu cei de la Nerds&Words. Am fost placut impresionati de felul in care ne-a “cunoscut” pe fiecare dintre noi numai din cateva cuvinte primite din partea noastra, chiar daca nu a existat contact direct cu noi. Asta ne-a demonstrat ca te poti baza intotdeauna pe intuitie, simtul umorului si creativitate din partea lor. Long story short: Nerds&Words rocks!

Ioana Manaila (Team Leader Hypercentage)

Testimonials

Ma bucur ca am avut ocazia sa-i cunosc pe cei de la Nerds&Words inca dinainte de a-si lua acest nume. Am contribuit si noi putin la definirea lor ca brand, dar cu numele venisera deja pregatiti. Si nu au gresit, acesta se potriveste perfect stilului lor de lucru: curiozitatea de a afla cat mai multe despre domeniul despre care urmeaza sa scrie, exprimarea clara, concisa, naturaletea, simtul umorului si creativitatea

Ioana Proca (Brand Consultant, Storience)

Testimonials

Cred că Nerds & Words este locul unde propunerile care se întorc la client sunt la milimetru si încă un pic mai mult, bonus, cât pentru un proiect complet nou

Monica Mocanu, fondator Teleskop

Testimonials

Am apreciat la echipa Nerds & Words pasiunea cu care își fac meseria și implicarea în găsirea celor mai bune soluții pentru proiectele în care am colaborat. Cred că experiența și creativitatea lor îi recomandă pentru o mare varietate de proiecte

Constantin Stanciu, co-fondator Upgrader